Ons materieel

Zedaco Verreikerverhuur biedt hoogwaardig materiaal inclusief meewerkend machinist. Die niet alleen de verreiker besturen, maar tussendoor ook de handen uit de mouwen steken. Twee-in-een: da’s onze standaard.

Onze verreiker met hulpstukken

Bij Zedaco Verreikerverhuur gaan we voor kwaliteit. Onze Magni 5.25 verreiker is voorzien van alle benodigde hulpstukken; heeft een open werkbak, 1500kg lier en vaste jib. Maar toch is het onze machinist die het verschil maakt. Zogezegd ons ‘beste hulpstuk’. De machinisten van Zedaco Verreikerverhuur zijn namelijk kundig, nauwkeurig en gecertificeerd. Ze werken veilig, zijn betrouwbaar én zijn multi-inzetbaar. Want van stilzitten houden we niet. Daarom nemen we naast dit alles ook ons eigen klusmateriaal mee. En niet te vergeten: onze eigen veiligheidsvoorzieningen. Zo kunnen we op grote hoogte óf met beide benen op de grond extra hand- en spandiensten verrichten op het moment dat de verreiker even niet draait. U betaalt tenslotte per uur – en die uren maken we graag vol. Met besturen óf met allerhande kluswerkzaamheden.

Da’s de unieke aanpak van Zedaco Verreikerverhuur. Doorpakken, da’s ons motto. En daar zijn we goed in. Meer over weten? Bel of e-mail vrijblijvend voor meer informatie. We horen graag waar en wanneer we mogen voorrijden.

Welke klus hebt u te klaren? Zedaco Verreikerverhuur helpt u erbij!