De gouden combi van Zedaco Verreikerverhuur

Zedaco Verreikerverhuur biedt hoogwaardig materiaal én de beste monteurs van Nederland. Die niet alleen de verreiker besturen, maar tussendoor ook de handen uit de mouwen steken. Twee-in-een: da’s onze standaard.

Samen zijn we sterker

Onze krachtige Magni 5.25 verreiker is er één van formaat. En onze machinist is er één die zijn vak verstaat. Deskundig, nauwkeurig en gecertificeerd. Want veiligheid staat bij ons voorop. Maar die twee bij elkaar? Da’s de beste combinatie. Want onze verreikermachinist is tegelijk onze allround monteur. Eén die hand- en spandiensten verricht en zijn stuur razendsnel kan verwisselen voor een hamer of een boor. Bij Zedaco Verreikerverhuur houden we namelijk niet van stilzitten. Dus draait de verreiker even niet? Dan komt onze machinist in beweging. Proactief of op uw aanwijzingen springt hij bij op allerhande klussen.

Onze machinist is voorzien van eigen kwaliteitsmateriaal, veiligheidsvoorzieningen en een aanpakkersmentaliteit. Samen klaren we de klus; da’s ons uitgangspunt. En daar hoort ‘wachten, stilzitten of treuzelen’ niet bij. Wanneer mogen we bij u komen voorrijden? We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn!

De #1 verreikerverhuur in Zuidwest-Nederland is Zedaco Verreikerverhuur