Samen klaren we de klus

Zedaco Verreikerverhuur biedt hoogwaardig materiaal én de beste monteurs van Nederland. Die niet alleen de verreiker besturen, maar tussendoor ook de handen uit de mouwen steken. Twee-in-een: da’s onze standaard.

Samen klaren we de klus

Zedaco Verreikerverhuur is een onderdeel van Zedaco dak- en gevelbeplating. We zijn met onze bedrijven gevestigd in Zuidwest-Nederland. Veel klanten in Zeeland én daarbuiten kozen al voor onze dak- en gevelbeplating én onze unieke verhuuraanpak. Wij van Zedaco verreikerverhuur houden namelijk niet van stilzitten. Wel van doorpakken. Daarom verhuren we ons materiaal met allround machinist. Eentje die niet alleen de machine deskundig en nauwkeurig bestuurt, maar ook van alle markten thuis is op de bouw. Op het dak? Geen probleem. Op grote hoogte? Draaien we onze hand niet voor om.

Onze monteurs zijn voorzien van eigen materiaal, dragen zorg voor hun eigen veiligheidsvoorzieningen en bieden allerhande hand- en spandiensten. Zo zorgen we voor een nog sneller resultaat én een nuttige invulling van de uren waarop de verreiker stilstaat. En dat alles voor een vaste prijs. Meer weten over onze verreiker, hulpstukken of onze aanpak? Lees, bel of e-mail. We horen u graag!

De #1 verreikerverhuur in Zuidwest-Nederland is Zedaco Verreikerverhuur